Blogtour Daigho van Latoya Morris

05-02-2021

Korte inhoud:

In de wereld Ayra wordt magie in evenwicht gehouden door wezens genaamd Wyndrygem. Zij worden eens in de honderd jaar geboren om Ayra te zuiveren van donkere magie.

Maar als Wyndrygem Alma verliefd wordt op een kwaadaardige tovenaar, gaat het mis. De jonge Bryana brengt hoop. Alma krijgt een visioen: Bryana zal een zoon krijgen, die weleens Alma's redding kan betekenen. Zijn naam is Daigho.

Als Daigho zeventien is, wordt zijn vriendin lastiggevallen door een paar jongens. Hij verandert in een wezen met vleemuisvleugels, een gehaat ras in zijn wereld.

Daigho vlucht en komt terecht in een compleet andere wereld: de aarde, waar hij zijn menselijke gestalte weer aanneemt en vriendschap sluit met Fay. Maar hoezeer hij ook op haar gesteld is, Daigho wil terug naar huis. Hij wil antwoorden.

Waarom verandert hij soms in een monster? Wat is zijn rol in Ayra, waar hij thuishoort en waar een gevangen tovenaar elk moment zijn macht terug kan krijgen? En wanneer komt het moment dat hij voor altijd een monster zal blijven...


Mijn mening:

Toen ik de cover van dit boek voor het eerst zag was ik dadelijk enthousiast, de donkere kleuren beloven spanning en de figuur met vleermuisvleugels belooft een fantasy wereld

Ik heb vooral genoten van de avonturen van Daigho en Fay, zowel op aarde als in Ayra. De personages zijn goed uitgewerkt waardoor ik het gevoel kreeg ze echt te kennen. Buiten de fantasy  bevat het verhaal ook wel spanning, romantiek, verdriet, jezelf leren kennen, door al deze verschillende aspecten in het boek wil je ook steeds blijven verder lezen.   

Als je denkt dat een boek van meer dan 500 pagina's niks voor jou is, dan heb je het mis. Zelf had ik het boek op een paar dagen uit.  Ik vond het heel leuk om te verdwijnen in de fantasy wereld die Latoya Morris gecreëerd heeft.

Ben je ook benieuwd naar dit fantasy verhaal?? Ga dan snel naar je lokale boekhandel of bestel het via www.hamleybooks.be

Sigrid


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin