Blogtour De vergeten tuin van Sandra J. Paul

05-02-2021

Korte inhoud:

Het jaar 1621. De moeder van de twaalfjarige Colette Zwart wordt op de brandstapel gezet.  Colette zweert dat ze wraak zal nemen op de kasteelheer die haar dit heeft aangedaan, maar die kans krijgt ze niet. Ze wordt samen met haar broer Bertus meegenomen door de mysterieuze Maximiliaan.

Hij brengt hen naar zijn burcht, ver weg van hun dorp.  Daar ontdekken ze wat hun moeder al die jaren voor ze heeft verborgen gehouden, en wie ze in werkelijkheid is.

Om haar moeder terug te krijgen, moet Colette gebruik maken van duistere magie. Maar dan vindt ze een lang vergeten tuin, met daarin een mysterieuze bron, die toegang geeft tot het eeuwige leven...

Mijn mening:

Na de avonturen van Quinten in De duistere school en Het verlaten huis gaan we nu met de heks Colette Zwart naar De vergeten tuin en komen we meer te weten over de geschiedenis van Kraaidorp en zeker ook over waarom Colette is wie ze nu is. Ook nu wordt je weer helemaal mee genomen in het verhaal en is het einde niet wat je verwacht. Maar dat zijn we ondertussen gewoon van Sandra J. Paul.

Ik vond het in elk geval leuk om terug te gaan naar het ontstaan van Kraaidorp en kijk uit naar deel vier dat in het najaar er aan komt.

Ben jij ook nieuwsgierig naar Colette Zwart?? Ga dan snel naar je lokale boekhandel of www.hamleybooks.be om het boek te kopen.

SigridMaak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin