Blogtour Gebroken adem van Latoya Morris

26/03
26/03

Welkom in het mysterieuze Ierland


De 19-jarige Patrick en zijn jongere zus Judith gaan samen met hun ouders op bezoek bij hun tante die een hotel heeft in het Ierse Baltimore.  Op deze vakantie leert Patrick de mysterieuze Morgayne kennen en wordt hij stapelverliefd..Ondertussen gebeuren er rare dingen in en rondom Baltimore, walvissen en dolfijnen die aanspoelen, het weer dat wel heel stormachtig is zelfs voor Ierland enz...  Als Patrick verdwijnt is Judith heel boos op Morgayne en ze is er van overtuigd dat zij iets met de verdwijning van haar broer te maken heeft.

15 jaar later keert Judith samen met haar eigen gezinnetje voor het eerst terug naar Baltimore en het hotel van haar tante.  Kan ze het mysterie rond de verdwijning van haar broer oplossen of niet??

Dit was mijn eerste kennismaking met Latoya Morris aka Latoya Moirae en wat ben ik door dit boek gevlogen. Het las dus heel vlot, spanning werd opgebouwd en op de juiste momenten werd er een tipje van de sluier opgelicht. Hopelijk beleven jullie evenveel plezier aan het lezen van dit boek als ik.

Sigrid