Blogtour Toxine van Rani De Vadder

29/02
29/02

Een offer.  Een macht.  Een vergiftigde wereld

Als offer is Khala bezit van de Opperheer, hij wil haar Talent om te doden door een enkele aanraking voor zichzelf gebruiken. Enkel zo kan hij de macht over zijn rijk vergroten en zijn vijanden vernietigen.

Khala slaat op de vlucht samen met Bandiet aka Vex en samen gaan ze op zoek naar een manier om de Opperheer te verslagen en zo de toekomst van de Offers en alle andere mensen in het rijk te verbeteren.

Onderweg komen ze heel wat uitdagingen tegen, de soldaten van de Opperheer zitten hun op de hielen en krijgen ze onverwacht hulp van Cyra die ook op de vlucht is voor de Opperheer. Kunnen ze haar vertrouwen, wie of wat is de zwarte slang en wat heeft die met hun avontuur te maken.

Het boek is opgedeeld in 2 delen, De vlucht en De jacht.  In het eerste deel leren we Khala, Vex en Cyra kennen en komen we te weten waarom ze voor de Opperheer moeten vluchten In het tweede deel gaan ze het gevecht met de Opperheer aan of ze deze winnen zal je zelf moeten ontdekken.

Ik werd onmiddellijk meegetrokken in dit fantasy verhaal en moest echt verder lezen want was heel nieuwsgierig naar de zwarte slang en hoe het met Khala, Vex en Cyra zou aflopen.  Over de cover kan ik alleen maar zeggen dat die prachtig is net zoals de tekening bovenaan elk hoofdstuk. 

Een sterk debuut dat vraagt naar meer, Rani doe zo verder.


Sigrid