Geheugenspel van Nina Verheij

10-01-2021

Korte inhoud:

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader.  Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen.  Wie was daadwerkelijk de schutter en waarom heeft degen die gevangenzat bekend?

Wanneer Emily op onderzoek uitgaat, wordt ze meteen op de proef gesteld. Ze zal moeten samenwerken met haar vaders vroegere partner Paul, de man die ervoor verantwoordelijk is dat ze nog elke dag worstelt met de keuzes die ze anderhalf jaar geleden maakte. Kan ze zich tijdelijk over haar schuldgevoelens heen zetten om alle feiten op tafel te krijgen?

Tijdens haar zoektocht naar de waarheid ontdekt Emily dat ze niet de enige is die wordt achtervolgd door spoken uit het verleden. Wie kan ze vertrouwen bij het ontrafelen van alle geheimen en wie heeft zijn eigen verborgen agenda?


Mijn mening:

Na Fatale keuzes in 2019 gelezen te hebben keek ik echt wel uit naar dit vervolg, ook al zeggen ze dat je ze ook apart kan lezen, dat zou ik dus niet doen want dan mis je het verhaal tussen Paul en Emily.  Het boek speelt zich af in twee verschillende tijdlijnen, namelijk het heden waarin Emily op zoek gaat naar de moordenaar van haar vader en twintig jaar eerder waar we te weten komen wat de aanleiding was voor de moord op haar vader. Ik heb vooral genoten van de spanning die stilaan werd opgebouwd doorheen het verhaal.Hopelijk krijgen we nog veel verhalen te lezen over rechercheur Emily en haar avonturen.

Ben jij benieuwd naar Geheugenspel en/of Fatale keuzes, ga dan snel naar je lokale boekhandel of de website van uitgeverij Hamley books om jou exemplaar te kopen.

Sigrid


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin