Alle berichten

Savarana Termeer heeft een zwaar adoptiefverleden achter de rug, wat haar erg kwetsbaar maakt. Wanneer ze na mishandeling door haar vriend voor dood geslagen wordt achtergelaten, spoken de fatale keuzes die haar op dit punt brachten door haar hoofd.

Twee jaar geleden las ik Uitgebroed van Pat en sinds toen kijk ik eigenlijk al uit naar haar tweede boek. Vind ik deze even goed als haar vorige?? Dat lees je hier onder.

Joana Sky bezit het vermogen om dodelijke wensen uit te spreken, een talent dat in Tuvalon wordt gevreesd en vernietigd.
Wanneer ze ten onrechte wordt veroordeeld voor het uitspreken van een Hartbewerking, gaat ze de doodstraf tegemoet.

Al eeuwen wordt het machtsevenwicht tussen het Paternaat en zijn bewoners en de oorspronkelijke rassen van Laersinwel bewaard door de Orde van de Winterkinderen.

Het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. Waar heb ik mij de voorbije weken tijdens de lockdown mee bezig gehouden?? Lezen, veel lezen. Netflix kijken en tv kijken.

Dit boekje voor kinderen vanaf 12 jaar is verschenen in de reeks Lekker lezen wat staat voor snel, echt en (ont)spannend.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin